Accio Ministarstvo Magije!

Ministarstvo magije Hrvatska

S zadovoljstvom najavljujemo da će Ministarstvo Magije i ove godine sudjelovati na Rikonu. Dečki i cure iz hrvatke podružnice ponovno će održati čitav blok programa posvećen Harryu Potteru i sigurni smo da će se naći ponešto za svakog!

Kruže glasine da se ljetos negdje u Hrvatskoj održala škola za male čarobnjake i vještice, a neki kažu i više od jedne. Što se zaista dogodilo saznat ćete na Odgoju čarobnjaka i vještica u Hrvatskoj.

Kažu da bi bez Hermione sve odavno propalo, a Minervu McGonnagal bi svi vrlo rado imali za baku. Što Ministarstvo ima za reći o toj temi ali i šire saznat ćete na predavanju o ženskim likovima u Harry Potteru.

Mračne se sile i ove godine spuštaju na Rikon ali imamo puno povjerenje da ćete ih na vrijeme zaustaviti i pronaći te uništiti sve horkrukse.

Brzinu i spretnost ćete ponovno moći pokazati na natjecanju u metloboju, a za one najmlađe Ministarstvo je u nedjelju pripremilo radionicu crtanja fantastičnih zvijeri.

Naravno, ispit znanja je neizbježan te vas očekuje još jedan kviz o vašem najdražem malom čarobnjaku i njegovom svijetu. Knjige i DVD-e u ruke, ponovite gradivo!

Organizacija Rikona napominje da kletva Imperio ne funkcionira na organizatore a naročito ne na osoblje info pulta. Sve pojave tamnog znamena na konvenciji optička su varka. U WC-u nema niti je ikad bilo baziliska a suprotno onom što mislite, ono je bio samo običan pas.

Komentari