Kvizni Rikon

Biltenov filmsko-glazbeni kviz

Rikonski kvizoljupci, pripremili smo vam čitavu lepezu kvizova na kojima ćete moći testirati svoje znanje i pokazati tko je majstor poznavatelj a kome je i drugo mjesto dovoljno.

Ove će se godine na Rikonu čak dvaput dodjeljivati titula ultimativnog – tući ćete se za titulu ultimativnog nerda na već klasičnom i na konvencijama očekivanom kvizu a ako vam to nije dosta, možda se odvažite pokušati uzeti titulu i ultimativnog poznavatelja televizijske trivije.

Ako ste specijalistički usmjereni, testirajte svoje znanje o opusu Bryana Fullera, Twin Peaksu, Battlestar Galactici, Igri Prijestolja ili Doctor Who, a ako su vam draži filmovi, ne brinite, svoje poznavanje opskurnih činjenica i niskobudžetnih žanrovskih filmskih ostvarenja dokazat ćete na B filmovi kvizu.

Jubilarni Rikon obilježit ćemo prigodnim kvizom o zmajevima, a za sve ljubitelje djela i likova J.K. Rowling tu je Harry Potter kviz.

Po prvi ćemo put ugostiti Qube kviz, žanrovsko izdanje pub kviza naših gostiju iz Siska, a sprema nam se i kviz znakovita naziva RAPTURE (Razarajuća Apokalitična Prokazanja Trijumfiraju Uništavanjem Rikonske Egzistencije) – tko preživi, pričat će.

 

 

Komentari