LARP na Rikonu

larp radionica

I ove je godine LARP dio rikonskog programa a s zadovoljstvom najavljujemo i jednu ekskluzivu!

Terrible Creations su za vas pripremili bogat i raznolik program a evo što vam oni sami poručuju:

Kako je igrati RPG uživo, bez kockica, kad se sve događa u isto vrijeme, a svaki sudionik i svaka sudionica ujedno su i glavni likovi o čijim odlukama i postupcima ovisi ne samo zaplet, već i konačni ishod igre?

Dođite na konvenciju Rikon 2017 i s kreativnim kolektivom Terrible Creations upustite se u avanturu igara s uživljavanjem u uloge!

Premijerno ćemo voditi igru Alkimirova kuća, kombinaciju tabletopa i LARP-a namijenjenu djeci staroj od pet do deset godina.

Organizatori Rikona počašćeni su što su Terrible Creations odabrali baš Rikon za premijeru Alkimirove kuće te nam je iznimno drago što će ove godine nedjeljni dječji program uključivati i LARP.

Također najavljujemo i tribinu o LARP-u na kojoj će sudionici Emma Newman, Mojca Brenko Puzak i Miroslav Wranka uz sudjelovanje moderatorice Ivane Delač raspravljati o utjecaju i korisnosti igranje igara uživo za osobni razvoj, nošenje s tjeskobom te za samoostvarenje.

Ivan Žalac održat će radionicu koja će biti od interesa ne samo iskusnim larperima već i početnicima a u kojoj će obraditi  specifične tehnike iz nordijskih blockbuster larpova vezane za improviziranu glumu, sigurnost i komfor sudionika, i druge – a sve u svrhu postizanja boljeg iskustva za sve sudionike, zajedničkim trudom.

 

Komentari