Rikonski GoH program (i malo iznenađenje)

Emma Newman

Rikonska je počasna gošća ove godine Emma Newman, višestruko nagrađivana spisateljica, podcasterica, naratorica audioknjiga, larperica i još štošta geekovskog.

Osim klasičnog Q&A na kojem ćete se moći pobliže upoznati s njenim likom i djelom, Emma će održati i književnu radionicu koja će sigurno biti od pomoći svima koji žele napisati tu priču ili roman koja im se mota po glavi ali nikako da iz iste pređe na papir. Svoja iskustva s čitanjem priča i romana za audioknjige ali i savjete o čitanju u javnosti Emma će podijeliti s vama na prezentaciji o naraciji audioknjiga (koju će otvoriti čitanjem ulomka iz svog romana After Atlas).

U subotu navečer očekuje vas tribina na kojoj će Emma i ostali panelisti raspravljati i s vama podijeliti svoja iskustva o LARP-u i njegovom utjecaju na osobni razvoj, nošenje s tjeskobom i sličnim poteškoćama te pomoći koju LARP može pružiti pri samoostvarenju.

A sad, malo iznenađenje.

Emmi će se na Rikonu pridružiti i njen suprug, nagrađivani pisac fantasya Peter Newman. Emma i Peter su tvorci Hugom ovjenčanog podcasta Tea & Jeopardy te ćete više o samom podcastu ali i savjetima o pokretanju vlastitog čuti na njihovom zajedničkom predavanju o podcastima.

Peter je također izrazio zanimanje za samostalnim sudjelovanjem u programu Rikona te vas tako očekuju njegova književna radionica o rješavanju problema koji nastanu kad zapnete usred pisanja priče ili romana, a svi koji mu budu htjeli postaviti pitanja o pisanju moći će to učiniti tijekom razgovora s piscem koji će Peter otvoriti čitanjem ulomaka iz svojih priča i romana.

 

Komentari