Rikonski lightning talk

Ove ćemo godine na Rikonu ugostiti prvi rikonski lightning talk za kreativce iz fandoma.

Što je lightning talk, pitate?

Lightning talk je niz kratkih prezentacija maksimalnog trajanja do pet minuta svaka. Svrha mu je da se predstavite kako kolegama kreativcima, tako i potencijalnim klijentima. Nije bitno bavite li se pisanjem ili prevođenjem, web dizajnom ili programiranjem, game developmentom ili ilustriranjem- ako se bavite nečim kao freelancer, obrtnik ili imate vlastitu tvrtku, ovo je prilika za vas.

Rikonski lightning talk održati će se u subotu, 6.10.

Format je sljedeći: biti će osigurana prostorija s računalom s Powerpointom, projektorom i zvučnicima. Od sudionika se očekuje da pripreme kratku Powerpoint prezentaciju, u trajanju od najviše pet minuta a u kojoj će predstaviti svoj rad. Predlažemo da u nju stavite samo najosnovnije informacije i primjere svog rada kako biste u pet minuta uspjeli predstaviti se i zainteresirati druge za svoj rad i potencijalnu suradnju. Naravno, umjesto prezentacije možete pripremiti kratke video uratke ako oni bolje predstavljaju vaš rad.

Napominjemo da će se lightning talk održati u sklopu konvencije Rikon te će stoga svi potencijalni sudionici morati imati akreditaciju.

Prijave će biti otvorene od 5.9. do 20.9. a prijavnice se nalaze na linku.

Komentari