Pravila ponašanja

Kako bi svi posjetitelji konvencije mogli nesmetano uživati u programu, molimo vas da se pridržavate ovih pravila ponašanja.

Ukoliko se ne budete pridržavali navedenih pravila, može vam biti oduzeto pravo sudjelovanja na konvenciji (bez povrata novca).

 1. Ulaz u prostor održavanja konvencije dozvoljen je samo posjetiteljima koji su platili ulaznicu ili osobama koje su ostvarile pravo na besplatan ulaz.
 2. Akreditacija koju dobivate kupnjom ulaznice glasi na vaše ime te ju nije moguće prenositi na druge ljude.
  Čuvajte svoju akreditaciju, jer izgubljenu nije moguće zamijeniti.
 3. Prazne čaše i ostalo smeće odlažite isključivo u predviđene kante za smeće.
 4. U svim zatvorenim prostorima Filozofskog fakulteta zabranjeno je pušenje. Pušenje je dozvoljeno jedino u unutarnjem dvorištu zgrade.
 5. Nije dozvoljeno unošenje vlastitog pića u prostor održavanja konvencije.
 6. Ukoliko slučajno prolijete piće bilo gdje unutar zgrade, što je prije moguće potražite nekoga od organizatora da vam pomogne očistiti nered.
 7. Zabranjeno je zadržavati se u prostoru nakon završetka programa konvencije.
 8. Dozvoljeno je ulaziti isključivo u prostorije u kojima se održava program konvencije. Zabranjen je ulaz u ostale dijelove zgrade, kao i korištenje lifta.
 9. Točenje alkoholnih pića je zabranjeno posjetiteljima mlađim od 18 godina.
 10. Bilo kakvo nedolično ponašanje i uznemiranjvanje drugih posjetitelja bit će sankcionirano. Ukoliko smatrate da vas netko od posjetitelja uznemirava, obratite se organizatorima konvencije.
 11. Zabranjen je ulaz životinjama u prostor fakulteta, osim pasa vodiča za slijepe osobe.
 12. Svaki posjetitelj je odgovoran za svoju osobnu imovinu te se u slučaju krađe organizatori ne mogu smatrati odgovornima.