Natjecanja i kvizovi – Rikon 2017

 • Fullerverse kviz

  Fullerverse kviz

  Scenaristu Bryanu Fulleru možemo biti zahvalni na stvaranju (uvijek neshvaćenih i prerano otkazanih) serija kao što Wonderfalls, Dead Like Me, Pushing Daisies i Hannibal. Ove godine oduševio nas je s American Gods, a napola je zaslužan i za osmišljavanje novog Star Trek serijala koji krajem rujna slijeće na naše ekrane, tako da je pravo vrijeme da mu odamo počast kroz kviz!

 • GoT kviz

  GoT kviz

  Okušajte svoje znanje u sveobuhvatnom kvizu koji će testirati vaše poznavanje serije, knjiga, povijesti i još mnogo toga vezanog uz ovaj serijal.

 • Ultimately random TV trivia quiz

  Ultimate TV trivia

  Mislili ste da ste pogledali sve serije od devedesetih naovamo? Da je vaše znanje o njima u rangu IMDB-a? I da nema šanse da pobrkate scenu iz Flasha i Arrowa, likove iz Tarzana i BSG-a, ili dijalog iz Roswella s dijalogom iz Xene? Triple I ravens (dosad znane kao I^3) su za vas pripremile izazov kojim su pokrile većinu više i manje poznatih serija. Usudite li ga se prihvatiti i staviti svoje znanje na test?

 • Twin Peaks kviz

  twin peaks kviz

  Twin Peaks kviz je možda najbolje opisati riječima Dalea Coopera: „I have no idea where this will lead us, but I have a definite feeling it will be a place both wonderful and strange.” Pitanja će se oslanjati na sve sezone popularne serije te film Twin Peaks: Fire Walk with Me.

 • Harry Potter kviz

  Harry Potter Kviz

  Kviz o jednom od najpopularnijih čarobnjaka današnjice.

 • Zmajski trivia kviz

  zmajski trivia kviz

  ZMAJEVI. Znate da znate zmajeve? Iz ušiju vam izlazi para dok spavate? U podrumu čuvate (princeze) gomile blaga? Za marendu progutate kakvog lava ili jelena? Dođite i iskažite se na kvizu za sve zmajoljupce!

 • So say we all! – Battlestar Galactica kviz

  battlestar galactica kviz

  Fan si Battlestar Galactice, preslušao si sve soundtrackove mali milijun puta i još uvijek ti se desi da ti pobjegne izraz "frak!" ? Dođi na kviz i pokaži koliko dobro barataš znanjem o likovima (ljudima i sajloncima) kao i njihovim prijevoznim sredstvima te koliko si zbilja uživao u slušanju... „There must be some kind of way out of here.“

 • Ultimate Nerd Kviz

  ultimate nerd kviz

  Vec tradicionalni konovski Ultimate Nerd kviz zagrebačke kviz ekipe Konjdžija. Kviz je predviđen za ekipe sa do četiri člana.

 • B filmovi kviz

  b filmovi kviz

  Kviz namijenjem svim znalcima nisko budžetnih SF i fantasy ostvarenja. Podsjetit ćemo se starih crno-bijelih filmova, filmova sa druge strane željezne zavjese, američke trash scene te pregršt zaboravljenih i kultnih filmova. Znanje nije potrebno. Zabava zagarantirana.

 • RAPTURE (Razarajuća Apokalitična Prokazanja Trijumfiraju Uništavanjem Rikonske Egzistencije) kviz

  Smrti. Uništenja. Totalne anihilacije. Gas maske. Preživljavanje. Bolesti. Kraj. Ako i vama ove riječi i fraze zvuče užasno seksi, i svakoga dana sneno gledate u nebo priželjujući udar ogromnog meteora, RAPTURE kviz je idealan za vas.

 • Wibbly wobbly kviz

  još niste vidjeli! Od autora koji su poharali Zagreb najgeekovskijim geekovskim kvizovima koje su geekovske oči ikad geeknule, dolazi riječka premijera kviza koji je dosad bio izgubljen u prostoru i vremenu. Izglancajte svoje sonične kacavide, ponesite trometarne šalove i zgrabite nasumičnog prolaznika, jer je vrijeme za timey-wimey kviz kakvog

 • Qube Quiz - Fantastic Fan Edition

  Četvrto tematsko izdanje popularnog sisačkog "pub" kviza; Fantastic Fan Edition će i novim "konovskim" ukazanjem obradovati brojne ljubitelje pitanja i odgovora.

 • Metloboj

  Metloboj

  Prikaz jednog od najpopularnijih čarobnjačkih sportova. Samo na bezjački način :-)

 • Horcrux Hunt tražilica

  Horcrux hunt

  Potraga za Horcruxima, da vidimo tko će ih prije naći sve i da li će nakon toga pobijediti Lorda Voldemorta! Igra je predviđena za 5 timova po 3 osobe.

 • Eldritch Horror Mystery Quest

  eldritch

  Nitko nije mogao znati što nas čeka s dolaskom sudbonosnog Rikona 2017. Niz nestanaka koji je do temelja protresao kišovitu Rijeku natjerao je čak i najhrabrije da dođu slušati dugačka predavanja zakučastih naslova. Znakovi su s otvorenjem konvencije postali jasni - u crnom beskraju mora koje oplakuje riječke dizalice budi se Cthulhu!

 • Naruto i Soul Calibur Natjecanje

  Natjecanje na Xbox-u u Soul Calibur V & Naruto Shippuden: Ultimate ninja storm 3