Dječji program – Rikon 2018

 • Orehovićeva bajka

  Orehovićeva bajka uvest će vas u svijet mašte isprepletene stvarnošću. Upoznat ćete malog dječaka, izašlog iz oraha, po imenu Orehović, te njegove avanture i želju da pronađe način kako da naraste.

 • Čarobne kutijice

  Radionica izrade ukrasa od papira

  Kreativna likovna radionica na kojoj će svatko imati priliku izraditi svoju čarobnu kutiju ili kutijicu. Koristit ćemo razne likovne tehnike, a između ostalog i malo čarolije.

 • Jet Pack

  Kako jednostavno, brzo i s običnim kućanskim materijalima napraviti pravi pravcati jetpack!

 • Čudesne Zvijeri

  Ministarstvo magije

  Pozivamo sve male vještice i čarobnjake da se pridruže članovima Ministarstva Magije u crtanju čudesnih Zvijeri...

 • Radionica dječjih društvenih igara i Čovječe ne ljuti se

  Death Star pinjata

  U predahu između predavanja i drugih aktivnosti koje konvencija pruža, dođite igrati s nama. Uz pomoć članova udruga Zaigrana Koza (Pula) i Mordele (Poreč) napraviti ćete svoju vlastitu društvenu igru, odigrati human-size "čovječe ne ljuti se" ili se zabaviti uz neku od društvenih igara iz bogate kolekcije.

 • Ljubičasti planet - radionica kreativnog pisanja

  Radionica izrade ukrasa od papira

  Ova radionica namijenjena je djeci od 10 do 14 godina koja žele razviti vještine pisanja, naučiti stvarati uvjerljive likove i povesti ih na neobične pustolovine. I mi ćemo naše polaznike povesti na jedan poseban, ljubičasti planet na kojem riječi nisu samo riječi. Kakve će riječi biti 2035?

 • LARP Alkimirova kuća

  Death Star pinjata

  Nestao je poznati alkemičar Alkimir. Nitko ne zna gdje je. Jako je važan čovjek jer je u laboratoriju u svojoj kući pripremao je sve lijekove za selo Trolist. No, u njegovom su se laboratoriju često događale čudne, čudne stvari... Molimo vas, hrabre junakinje i hrabri junaci, pomagajte!