Svečani program Futuricona streamat će se javno

Počasna gošća Futuricona Ivana Delač prima nagradu Artefakt

S veseljem dijelimo s vama malo programskih vijesti – neki dijelovi će biti javni!

Kao što ste vjerojatno upoznati, Futuricon je konvencija s plaćenim članstvom i izvorno je planirano da sav program bude dostupan isključivo članovima. (Ako već niste vidjeli, preliminarni popis programa dostupan je ovdje.)

Nedavno smo donijeli odluku da će neki dijelovi programa ipak biti javni i besplatni i to otvorenje (petak, 2. listopada), dodjela nagrade Artefakt i ESFS nagrada (subota, 3. listopada) i zatvaranje (nedjelja, 4. listopada). Te stavke će biti prikazivane uživo iz našeg studija putem YouTubea u vremenima koja ćemo objaviti u satnici te će ostati trajno dostupni na YouTubeu.

Smatramo da će to omogućiti većem broju ljudi da poprati te dijelove programa, a posebice ljudima koje možda spomenemo tijekom svečanosti, a nisu nužno registrirani članovi konvencije. Planiramo još iznenađenja i elemenata za te točke programa, ali ne želimo ništa još spoilati.

Pratite i dalje web stranicu futuricon.eu i Facebook stranice Rikon i Futuricon, imamo hrpu kul najava za vas tijekom ovog mjeseca.

Komentari