Pravila ponašanja

Kako bi svi posjetitelji konvencije mogli nesmetano uživati u programu, molimo vas da se pridržavate ovih pravila ponašanja.

Ako se ne budete pridržavali navedenih pravila, može vam biti oduzeto pravo sudjelovanja na konvenciji (bez povrata novca).

 1. Ulaz u prostor održavanja konvencije dozvoljen je samo posjetiteljima koji su platili ulaznicu ili osobama koje su ostvarile pravo na besplatan ulaz.
 2. Narukvicu koju dobivate kupnjom ulaznice nije moguće prenositi na druge ljude. Čuvajte svoju narukvicu, jer izgubljenu nije moguće zamijeniti.
 3. Prazne čaše i ostalo smeće odlažite isključivo u predviđene kante za smeće.
 4. U svim zatvorenim prostorima Art-kvarta “Benčić” zabranjeno je pušenje.
 5. Nije dozvoljeno unošenje vlastitog pića u prostor održavanja konvencije.
 6. Ako slučajno prolijete piće bilo gdje unutar zgrade, što je prije moguće potražite nekoga od volontera da vam pomogne u čišćenju.
 7. Zabranjeno je zadržavati se u prostoru nakon završetka programa konvencije.
 8. Dozvoljeno je ulaziti isključivo u prostorije u kojima se održava program konvencije. Zabranjen je ulaz u ostale dijelove zgrade. Korištenje lifta je dozvoljeno samo organizatorima i osobama s invaliditetom.
 9. Točenje alkoholnih pića je zabranjeno posjetiteljima mlađim od 18 godina.
 10. Bilo kakvo nedolično ponašanje i uznemiranjvanje drugih posjetitelja bit će sankcionirano. Ako vas netko od posjetitelja uznemirava, obratite se organizatorima konvencije koji će po potrebi pozvati zaštitare.
 11. Svaki posjetitelj je odgovoran za svoju osobnu imovinu te se u slučaju krađe organizatori ne mogu smatrati odgovornima.