Natjecanja i kvizovi

Kao i svake godine, osmislili smo za vas veliki broj nagradnih igri, kvizova i kvestova gdje uz pomoć znanja, lukavosti i smjelosti možete osvojiti vrijedne nagrade naših sponzora!

 • Biltenov filmsko-glazbeni kviz

  Bilten

  BILTENov filmskoglazbeni kviz pomiče granice multimedijalnog prezentiranja sadržaja te interakcije s publikom. Korištenjem najmodernijih tehnologija – od kojih će neke doživjeti svoju svjetsku premijeru na Rikonu – publika će moći doživjeti 4-D Pentaple Surround zvučne efekte nakon čega njihov doživljaj glazbe više nikad neće biti isti. Strogo definiran i precizan sustav bodovanja granatira da će do pobjede doći samo najbolji poznavatelji.

 • Retro Gaming Quiz

  Retro Gaming Quiz

  Dođite pokazati svoje poznavanje starih igara iz razdoblja Atarija, Amige, C64, GameBoya, NES-a i SNES-a pa sve do Nintenda 64 i Playstationa. Najboljem poklanjamo lukrativnu nagradu igrivog karaktera iz davne prošlosti, a svima ostalima šetnju niz figurativni memory lane!

 • Ultimate GoT fan quiz

  GoT kviz

  Ako ste pročitali sve Martinove knjige nekoliko puta, znate radnju Lutajućeg viteza napamet, heraldika kuća Westerosa vam je u malom prstu i znate prepoznati razlike između serije i knjiga, onda ste više nego spremni za Ultimate GoT fan quiz. Dođite i pokažite znanje jednog od najpoznatijih fantasy serijala današnjice!

 • Natječaj za najbolju žanrovsku majicu

  Naj majice

  Prijavite se na info pultu i možda baš vaša majica ove godine ponese prestižni naslov Naj žanrovske majice Rikona!

 • Westeros Wedding Planner

  Westeros Wedding Planner

  Nađi si životnog partnera i zajedno pokušajte organizirati najbolje Westeros vjenčanje! Naoštrite jezike i zagrijte umove, jer to je jedino što će vam trebati. Jedino pravilo je da nema stvarnog fizičkog nasilja, oko svega ostalog možemo se dogovoriti. *wink wink, nudge, nudge*

 • Ultimate geek kviz 2.0

  Ultimate geek kviz

  U potrazi smo za Homo Geekusima Rikonikusima, osobama koje su svladala geek znanje iz nekoliko kategorija; filmovi, serije, igre, glazba i stripovi. Kviz će se igrati u timu, a pobjedom na ovom kvizu te osobe ostat će zapamćene za vijeke vjekova.

 • Doctor Who kviz

  Dr Who kviz

  Dođite na Rikon i okušajte svoje poznavanje lika i djela našeg omiljenog luđaka u plavoj kutiji - osvojite nagrade, a usput upoznajte i kolege whoviane!

 • Where is Arnold?

  Where is Arnold?

  Snažni ste kao Arnold? Super za vas ali takvu osobu ne tražimo, tražimo pravog znalca Švarcijevih filmova. Ako znate njegove one-linere izvesti s ne prelošim austrijskim naglaskom onda je ovo igra za vas. Get to the Rikon!!!!!

 • Treasure Hunt

  Treasure Hunt

  Organizatori i info pult (generalno) nisu uključeni u igru i ne znaju rješenja, hintove niti savjete. Sve potrebne informacije će vam biti dane na licu mjesta. From now on you’re on your own. Good luck.