Izložba

Kristina Bilota

Kristina Bilota

Kristina Bilota

Kristina Bilota studentica je filozofije i povijesti umjetnosti u Splitu. U slobodno vrijeme radi kao freelance ilustratorica i concept artist. Zanima se za game art usmjeren prema fantasy i science fiction svjetovima.

Kontakt: http://kristinatoxicpanda.com
 

Ana Frković

Ana Frković

Ana Frković

Ana Frković (Citizn999) u javnost kao umjetnik izlazi tek 2013. godine iako se bavi slikarstvom od malena.

S obzirom da su je fakultet i posao vezali za pravnu struku, sve teme radova spontano je odvode iz realnog svijeta ispunjenog nemilosrdnim i krutim zakonima u svijet onostranog, fantastičnog, slobodnog, snenog i nesputanog, magičnog, okultnog, ponekad i zastrašujućeg.

Osim slikarstva, samouka je kiparica, izrađuje nakit, dizajnira odjeću i tetovaže, a među ostalim, posebice uživa u izradi srednjovjekovne odjeće (chainmail).

Kontakt: https://www.facebook.com/pages/Citizn999/380987682056723
 

Tomislav Gulin

Tomislav Gulin

Tomislav Gulin

Tomislav Gulin rođen je 1985. godine u Rijeci. Od rane mladosti je gajio posebnu privrženost crtanju i slikanju te je radi toga i završio Školu za primjenjenu umjetnost i dizajn.

Veliki je ljubitelj SF, horror i fantasy svijeta- tematike koje rado koristi u svojim slikama, a najveći uzori su mu H.R.Giger i Luis Royo.

U početku se koristio raznim tehnikama crtanja i slikanja, ali razvio je pravu strast prema tehnici slikanja zračnim kistom (Airbrush) – relativno nova tehnika, ali veoma široke mogućnosti primjene i potencijala.

Izlagao je svoje radove na Liburniconu (2012 i 2014), festivalu Malik (2013 i 2014) i na Rikonu (2013 i 2014).

Kontakt: https://www.facebook.com/valsimoth.nylug
 

Živko Kondić

Živko Kondić

Živko Kondić

Živko Kondić živi i radi kao ilustrator u Novom Sadu. Ima 29 godina i želju da nema 30 sljedeće godine. Završio je školu za dizajn u Novom Sadu i studirao web dizajn za koji je izgubio interes i prebacio fokus na ilustraciju: isprva šaljivu, potom ozbiljniju.

Hobistički i profesionalno ilustracijom se bavi 10-15 godina, digitalnom umjetnošću od 2011., ozbiljnije od 2013. Nada se daljem usavršavanju jer nema drugog pravca osim naprijed. Stilski je raznovrstan, ali generalno je specijaliziran za SF, apstrakciju i od nedavno fantasy.

Nije veliki poznavatelj SF+F književnosti ali beskrajno uživa u svemu tome. Što mu je inspiracija? Nema dovoljno mjesta da stane sve!

Kontakt:

 

Lola Žeželić

Lola Žeželić

Lola Žeželić

Mlada riječka umjetnica koja inspiraciju pronalazi u ljudima, emocijama, ljubavi, stripovima i čokoladi.
25 joj je godina, a stvara crteže, grafike i slike na platnu.

Kontakt: https://www.facebook.com/artofmelo

Čajanka s umjetnicima

U subotu od 16 do 17 sati u holu pored izloženih radova imat ćete priliku upoznati naše umjetnike, popiti s njima čaj, pitati ih što god vas zanima i gledati neke od njih na djelu dok crtaju.