Tabletop i larp igre

 • Rikonska igraonica (powered by Igranje.hr)

  I ove vas godine u holu očekuje obilje board i card gameova a tu su i iskusni volonteri udruge Igranje.hr koji će vam bez problema demonstrirati i podučiti vas novim igrama.

 • Rikonski LARP maraton

  Iskoristite priliku. Otkrijte koja je vaša uloga. Isprobajte kako je biti u tuđoj koži. Tijekom Rikona ćemo svakodnevno igrati raznovrsne komorne LARP-ove i podučiti vas svemu što trebate znati kako bi postali larper(ic)a.

 • Velos CCG turnir

  Velos

  Velos CCG je fantasy kolekcionarska kartaška igra koja se igra s D6 (kockicom). Pomoću jedinstvenih deckova igrač stvara svoju strategiju kako bi zaštitio svog Avatara, uništio neprijateljevog, ubacio prava čudovišta u igru, te odigrao mudro Efekt karte.

 • Prezentacija igre Star Wars X-Wing Miniatures Game

  Star Wars X-Wing Miniatures Game

  Preuzmite kontrolu poznatih letjelica i ulogu slavnih pilota u igri minijatura Star Wars X-Wing. U ovoj igri preuzimate ulogu vođe koji kontrolira svoj squad letjelica protiv neprijateljskih. Letite između asteroida, gađajte protivnika i uništite ga da preuzmete kontrolu nad planetima u Galaksiji. Izaberite svoje letjelice, pilote, nadogradnju i krenite u nezaboravne borbe u svemiru.

 • Prezentacija igre Star Wars: The Card Game

  Star Wars the Card Game

  Star Wars: The Card Game je igra za dva igrača od kojih jedan upravlja Rebelima (strana svjetla - Jedi, Rebel Alliance, Smugglers, Spies), a s druge strane je Empire (mračna strana - Sith, Imperial Navy, Scum i Villainy). Igra se odvija u vrijeme radnje originalne Star Wars trilogije i prate je već 4 proširenja.