Radionice – Rikon 2016

 • Thomas Olde Heuvelt: Horror worldbuilding workshop

  Thomas Olde Heuvelt

  Thomas Olde Heuvelt nizozemski je pisac horora i počasni gost Rikona 2016. Dobitnik je nagrade Hugo za najbolju kratku priču "The day the world turned upside down" te nominiran za još dvije nagrade Hugo. Na radionici će sve zainteresirane naučiti što je potrebno za napisati dobru horor priču. Napomena: ova točka programa je na engleskom jeziku.

 • Ninjutsu prezentacija

  Ninjutsu

  Nakon uvodne prezentacije ninjutsu borilačkih tehnika, okušajte se i sami u osnovama mačevanja, borbe štapom, goloruke borbe, prevrtanja i bacanja shurikena, us stručno vodstvo senseia.

 • Škola mačevanja lightsaberima

  Škola mačevanja lightsaberima

  Za školu su obavezne prijave radi ograničenog broja mjesta za younglinge (sudjelovanje je dozvoljeno isključivo starijima od 10 godina). Ova škola osnova borbe svjetlosnim mačem putem prve forme, Shii-Cho, naučit će vas kretanju, držanju i ophođenju mačem.

 • Rikon sketchmeet: Inktober

  Rikon sketchmeet

  Sketchmeet, je kao što i ime kaže, druženje uz crtanje skica. Ponesite svoj omiljeni crtaći pribor i pridružite nam se u subotu poslijepodne u lounge prostoru hola. Dobrodošli su svi, od potpunih početnika do profesionalaca!