Rikon sketchmeet: Inktober

Rikon sketchmeet

Sketchmeet, je kao što i ime kaže, druženje uz crtanje skica. Umjetnici, ilustratori i hobisti diljem svijeta održavaju redovite sketchmeete kako bi upoznali nove ljude koji dijele njihovu strast za crtanjem, poboljšali svoju vještinu crtanja i naučili nešto novo od iskusnijih kolega.

Poseban gost ovog sketchmeeta je Živko Kondić Zhillustrator, samouki digitalni umjetnik iz Novog Sada, koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja o učenju crtanja, alatima, inspiraciji, Patreonu itd. Sketchmeetu će također prisustvovati (koliko joj organizatorske obaveze dozvole) Nela Dunato, samouka umjetnica koja voli sve što vole mladi, ali najviše tradicionalno crtanje i slikanje.

Budući da je u tijeku popularni svjetski izazov Inktober, naglasak je na crtanju tintom, no slobodno možete raditi u kojoj god tehnici želite (samo molim vas ne ostavljajte za sobom crne fleke ;))

Ponesite svoj omiljeni crtaći pribor i pridružite nam se u subotu u 17 sati u lounge prostoru hola. (Za one koji dođu nespremni, bit će na raspolaganju nešto papira i olovaka.)

Dobrodošli su svi, od potpunih početnika do profesionalaca!

Save

Save

Save

Save

Save