Terrible Creations larp maraton

Autor: Joško Frančeski

Autor: Joško Frančeski

Iskoristite priliku. Otkrijte koja je vaša uloga. Isprobajte kako je biti u tuđoj koži. Tijekom Rikona ćemo igrati raznovrsne komorne LARP-ove i podučiti vas svemu što trebate znati kako bi postali larper(ic)a.

 

Tegljač 212

Istraživački broj poslan je da istraži resurse na obližnjem planetu, no tamo je naletio na Cylonce s istom misijom. Većina posade je stradala, a brod je gotovo u potpunosti devastiran. Hoće li ostatak posade riskirati aktivaciju signala za pomoć? Rizika je puno a vremena sve manje.

Komorni larp inspiriran dramskom serijom Battlestar Galactica. Igrači preuzimaju uloge preživjele posade onesposobljenog broda koja mora donijeti odluku o preživljavanju i zaštiti ostatka flote.

Broj igrača: 5-10

Trajanje: do 2 sata

 

Brod koji tone

Jedan od gusarskih brodova se u oluji odvojio od ostalih. Hrane na brodu je malo, a vremena još manje. Igrači će morati donijeti teške odluke i smisliti način kako preživjeti.

Broj igrača: 5-8

Trajanje: 45 minua

 

Seoba Naroda

Dva davno razdvojena klana imaju priliku ponovno se ujediniti. Da li će ljudi radi toga riskirati opasan put? Vijeće žreca okupljeno je kako bi donijelo tu odluku.

Igraći će preuzeti ulogu žreca, staroslavenskih svećenika, koji moraju donijeti odluku koja će imati utjecaj na oba plemena kojima pripadaju.

Broj igrača: 6

Trajanje: do 2h

 

Izbor Jarla

Večer je nakon ne baš uspješnog raida. Činilo se da će sve proći po planu, ali u najbitnijem trenutku je nešto pošlo po zlu. Bili ste prisiljeni povući se bez plijena. Većina je jedva izvukla živu glavu, a neki nisu niti to.

Nekoliko vodećih članova pozvano je u Jarlov šator. Što mogu očekivati? Hoće li Jarl prebaciti  krivnju za neuspjeh na njih ili će imati milosti?

Broj igrača: 6

Trajanje: do 2 sata