Tabletop i larp igre – Rikon 2017

 • Czech Games Edition: Codenames:Pictures Turnir

  Oduvijek ste htjeli biti tajni agent? A volite i igre pogađanja? Onda je ovaj špijunski turnir baš za vas! Skupi ekipu i osvoji vrijednu nagradu !

 • Terrible Creations LARP maraton

  Iskoristite priliku. Otkrijte koja je vaša uloga. Isprobajte kako je biti u tuđoj koži. Tijekom Rikona ćemo igrati raznovrsne komorne LARP-ove i podučiti vas svemu što trebate znati kako bi postali larper(ic)a.

 • Rikonska igraonica (powered by Igranje.hr)

  Igranje

  Udruga Igranje već vam je poznata s proteklih Rikona. I ove godine pridružuju nam se njihovi volonteri koji će prezentirati moderne društvene igre, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu društvenih igara. Svi posjetitelji imat će priliku odigrati neke od mnogobrojnih igara u bilo kojem trenutku koji im odgovara, jer će u igraonici uvijek biti netko od volontera pa svakako navratite sa svojim društvom na garantiranu zabavu.

 • Pathfinder Society Organized Play

  Pathfinder

  Pozivamo sve ljubitelje fantasy roleplay igara, bez obzira na prethodno iskustvo, da zaigraju s nama jedan od Pathfinder scenarija!

 • Czech Games Edition: prezentacija i demo igara

  Demo raznih igara iz CGE tvornice igara, te turnir u popularnoj igri Codenames: Pictures. Nagrade za pobjednike.

 • Murder! Tent

  Okušajte se u rješavanju zagonetki i istraživanju neobične smrti klauna u cirkusu. Zatvoriti ćemo vas na 40 min u "cirkuski šator" gdje ćete probati riješiti ubojstvo i zaključiti - zašto uopće rješavate ove lude zagonetke? Room escape igra by Black Olive Games & Mordele